Overige activiteiten Kuijpershoefke

Er is een grote barbecue aanwezig. Ook is er een marktkraampje met zeil bij ons verkrijgbaar. Dit kunt U gebruiken bij wat minder weer of gewoon voor de gezelligheid. 5 kg houtskool en 6 kg briketten gaan in de barbecue.

Wat je zeker niet mag missen is het geweldige kampvuur. Dit mag tot 23.30 uur. Als U dit op tijd doorgeeft dan wordt het helemaal voor U klaargezet (ook voor hout wordt gezorgd). U hoeft hem dus alleen maar aan te steken en er een gezellige avond van te maken.

We hebben een speurtocht liggen. Als U deze wil gebruiken dan graag van te voren laten weten, dan stuur ik deze via de mail naar U toe. Deze tocht loopt door het prachtige bos van de Loonse en Drunense duinen. Deze mag tot zonsondergang gelopen worden.

We hebben prachtige ansicht kaarten te koop. Leuk om naar papa, mama, opa en oma te sturen. Zo zien die ook waar ze naar toe geweest zijn.
Neem contact met ons op
Copyright © 2024 Kuijpershoefke
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram