Groepsaccommodatie Kuijpershoefke is geschikt voor grote groepen

Groepsaccommodatie Kuijpershoefke is een sfeervolle Brabantse groepsaccommodatie in Loon op Zand waar gemoedelijkheid en gezelligheid voorop staan. We ontvangen vooral grote groepen zoals scholen, verenigingen en families. Er kunnen 143 personen blijven slapen en we zijn het hele jaar open. In de wintermaanden zijn wij ook erg blij met wat kleinere groepen.

We hebben een eigen speeltuin, die afgezet is met een hoge heg. Hier staan allerlei verschillende toestellen, waaronder de leuke kabelbaan. En in de avond kunnen we een groot kampvuur houden op het basketballveld. Gezellig bij het Brabantse “Kuijpershoefke” met z'n allen rond het grote vuur. Voor alles wordt gezorgd. Je hoeft het alleen maar aan te steken en te zorgen voor de gezelligheid.

Daarnaast hebben we ons geweldige privé speelbos. Dit is de enige plek waar je in de avonduren (dus na zonsondergang) nog toegang heeft tot het bos. In de andere delen mag dat namelijk niet. Geweldig toch? Dat jullie hier ook in het donker gezellige spellen kunnen doen of heerlijk kunnen griezelen?
Groepsaccommodatie Kuijpershoefke Bonte avond

Groepsaccommodatie van binnen

Kuijpershoefke biedt je binnen en buiten veel speelplezier. Alle binnenvertrekken van de groepsaccommodatie zijn voorzien van centrale verwarming. Er gaat niets boven een eigen douche, toilet en slaapkamers voor de leiding. Je kunt dan lekker slapen en tot rust komen, dit is misschien wel nodig tijdens een drukke week of weekend. Ook zijn er voldoende toiletten en douches. Bij slecht weer is er ook ons overdekte buitenverblijf. Hierin staat o.a. 2 voetbalspellen, tafeltennistafel, 2 sjoelbakken, picknicktafels en een bankstel. Je kunt hier bijvoorbeeld gezellig knutselen of als de kinderen vrije tijd hebben gezellig te spelen met de hele groep.
 • 2 x 6 persoonskamers
 • 1 x 2 persoonskamer
 • 3 zolders
 • 2 slaapzalen
 • overdekt buitenverblijf
 • 2 voetbalspellen
 • tafeltennistafel
 • 2 sjoelbakken
 • picnicktafels
 • bankstel
Groepsaccommodatie Kuijpershoefke Keuken

Keuken van de groepsaccommodatie

De keuken is volledig ingericht met 2 grote koelkasten, oven, magnetron, 2 gasfornuizen met 4 pitten, industriële vaatwasser (tegen betaling), koffiezetapparaat (koffiefilters gratis bij ons op te halen als ze op zijn), grote fluitketel en een waterkoker.

Onze keuken is in 2018 volledig gerenoveerd!
Er zijn voldoende borden, bekers, bestek, schaaltjes, soepkommen, diverse keukengerei enz. Ook is er een kast met grote en kleine pannen, thermoskannen, koekenpannen, schenkkannen, schalen, vergieten. dienbladen, snijplanken, braadpannen enz. verder is er nog een kluisje om uw kostbare spullen in te leggen. De sleutel kun je bij ons vragen.
Groepsaccommodatie Kuijpershoefke Recreatiezaal

Recreatiezaal

Onze groepsaccommodatie heeft een grote gezellige recreatiezaal/eetzaal met een grootte van 145 m², waar je met een grote groep makkelijk kunt zitten. We hebben voor jullie al vlaggetjes en een lichtslang opgehangen zodat er al een leuke sfeer hangt. Aan de recreatiezaal zit nog een kleinere zaal, deze kun je d.m.v. een gordijn afsluiten. Dit is wat gezelliger als je met een kleinere groep bent. Je kunt de grote van de zaal dus aanpassen op de groep. Ook kun je de gordijnen gebruiken met de bonte avond. Er zijn namelijk podium delen aanwezig. Erg leuk met een disco/ bonte avond, altijd een succes bij de kinderen. Er zijn voldoende tafels en stoelen aanwezig. De stoelen zijn stapelbaar, dus met een feestavond kun je makkelijk alles aan de kant zetten.
De ruimte beschikt over een radio met bluetooth, speakers, microfoons en een chromecast. Verbind je telefoon of laptop met de bluetooth en het feest kan beginnen. Tevens hangt er een beamer incl. groot scherm en er staat nog een kleuren tv. Er is gratis wifi (code kun je bij ons vragen). Aan de gezellige recreatiezaal grenst onze mooie sfeervolle overkapping met grote picknicktafels en sfeerverlichting. Hier kun je heerlijk in de buitenlucht eten en kijk je mooi weg over de weilanden. Ook staat hier een voetbalspel en 2 betonnen tafeltennistafels.
Groepsaccommodatie Kuijpershoefke Slaapzaal

Ruime slaapzalen

Er is een goed overzicht voor de kinderen en leiding wat betreft de slaapindeling. Op de bedden liggen waterdichte, luchtdoorlatende matrassen voorzien van een hoes. Het is wel de bedoeling dat iedereen zijn eigen beddengoed meeneemt (hoeslaken, kussen, slaapzak/ dekbed). Als iemand zijn hoeslaken vergeten is zijn deze gratis te leen bij de boerderij. Op enkele slaapzalen is een toilet aanwezig.

Bij groepsaccommodatie Kuijpershoefke kunnen 140 personen blijven slapen.

De indeling is als volgt:

 • 2 slaapkamers van 6 personen (stapelbedden)
 • 1 slaapkamer van 2 personen (stapelbed)
 • 1 slaapzaal van 26 personen (stapelbedden)
 • 1 slaapzaal van 24 personen (stapelbedden)
 • 1 slaapzolder van 17 personen (stapelbedden en gewone bedden)
 • 1 slaapzolder van 30 personen (stapelbedden en gewone bedden)
 • 1 slaapzolder van 30 personen (gewone bedden en matrassen)

Neem contact met ons op

Neem contact op
Groepsaccommodatie Kuijpershoefke Plattegrond Begane Grond
Groepsaccommodatie Kuijpershoefke Plattegrond eerste verdieping
Copyright © 2024 Kuijpershoefke
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram