Een buitenterrein met tal van mogelijkheden

Ons buitenterrein biedt oneindig veel speelplezier. Er is een mooie sfeervolle overkapping met feestverlichting. Je kunt hier met mooi en minder mooi weer heerlijk genieten van de buitenlucht. Je kijkt uit over het sportveld en de weilanden. Erg gezellig om hier met z’n alle te eten. Als je met de fiets komt is ook daar aan gedacht. Er is een aparte fietsenstalling die je kunt afsluiten. Er staan een betonnen voetbalspel en 2 betonnen tafeltennistafels buiten.

Ook heb je een mooi uitzicht over onze geitenwei. Op ons buitenterrein wonen o.a. 2 wallaby's, eendjes, kippen en ieder jaar weer jonge geitjes. Er zijn jonge konijntjes die graag geknuffeld willen worden en onze hond “Puk” loopt ook nog rond. Puk is een boeren Fox met een rode zakdoek om en vind het erg gezellig om met iedereen te spelen. Ze is gezellig druk en houdt van aandacht.

Als het slecht weer mocht zijn, geen paniek. Onze groepsaccommodatie heeft een buitenverblijf met allerlei spellen erin zoals een tafeltennistafel, 2 sjoelbakken, 2 voetbalspellen en een dartbord (pijlen zelf meenemen). Tevens zijn er picknicktafels en staat er een bankstel. Al met al een leuke ruimte om heerlijk te spelen of te zitten.
Kampeerboerderij Kuijpershoefke Speelbos

Privébos: 1 bos van 35.000 m² en 1 bos van 25.000m²

Je kunt ook gebruik maken van ons mooie grote privé speelbos met een grootte van 3 hectare. Dit bos is netjes opgeschoond en wordt goed onderhouden. Geweldig om verschillende spellen te doen. Denk aan verstopspellen, levend stratego, het dierengeluidenspel en nog veel meer. Ook erg leuk voor spooktochten.

Het voordeel van een privé bos is dat je er na zonsondergang ook gebruik van mag maken, want wat er is mooier dan in de donkere uren nog het bos in te gaan. Dit in tegenstelling tot de andere delen van het nationaal park “De Loonse en Drunense duinen”. Hier hebben de kinderen het jaren later nog over.

Ons bos ligt op ongeveer 300 meter van onze mooie kampeerboerderij af. Het is dus heel goed te doen. Als je het leuk vind, hebben we ook een speurtocht liggen met vragen (en de antwoorden voor jou als leiding). Deze tocht is ongeveer 4 km lang en mag tot zonsondergang gelopen worden. Als jullie deze willen doen, laat het dan van te voren weten, dan mailen wij deze even door. Ook kan er nog een boswachtersdiploma bij gegeven worden. Deze kun je van te voren al uitgeprint hebben.
Kampeerboerderij Kuijpershoefke Speeltuin

Een eigen speeltuin

Op ons buitenterrein ligt onze geweldige grote speeltuin die alleen voor onze groepen bestemd is. Kinderen hebben hier uren speelplezier. Deze is d.m.v. een heg/bomen afgeschermd. Je kunt hier heerlijk op een bankje gaan zitten met een kopje koffie/thee in de hand. Genieten van de spelende kinderen. Zo is het niet erg om op kamp te gaan, wie doet je wat… er staan leuke toestellen o.a.:

  • Ooievaars schommel
  • Loop ton
  • Wippen
  • Kabelbaan
  • Schommels
  • Klimrek
  • Familie schommel
  • Draaimolens
  • Duikelrek

De kinderen kunnen hier heerlijk uren ravotten. En als ze daarna nog energie over hebben kun je altijd nog een keuze maken uit de vele activiteiten in de omgeving.

Kampeerboerderij Kuijpershoefke Sportveld

Het sportveld

Ons grote sportveld van ruim 5000 m² biedt veel mogelijkheden. Bv. Zeskamp, sportdag, voetbal en vele andere activiteiten. Wat je maar wil. Er staan grote en kleine voetbalgoaltjes en er zijn korfbalpalen aanwezig. Ook ligt er een verhard volleybal/basketbalveld bij. Tevens is er een stroom- en wateraansluiting voor op het sportveld. Ook erg leuk om een stormbaan of bubble soccer te huren. En wat is er nou gezelliger dan in het donker een groot kampvuur te houden (tot 23.30 uur). Gezellig met de kinderen rondom het grote vuur. Als je van te voren even aangeeft welke avond je dit wilt doen dan zorgen wij dat alles klaarstaat (incl. hout). Het wordt neergezet op het verharde volleybal/basketbalveld. Je hoeft hem alleen aan te steken en er gezellig met z’n alle rond te gaan zitten. Erg leuk om bv. liedjes te zingen.

Neem contact met ons op

Neem contact op
365 dagen open

Wij zijn het hele jaar open

Onze Brabantse groepsaccommodatie is het hele jaar open voor bijvoorbeeld: verenigingen, schoolkampen, sportclubs, families enz. In de winter zijn wij ook heel blij met wat kleinere groepen natuurlijk.
Copyright © 2024 Kuijpershoefke
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram