Brabantse Groepsaccommodatie Kuijpershoefke: 
Gezelligheid met een grote G.

Kujipershoefke is de gezelligste Groepsaccommodatie in Brabant. Bij ons staat alles in het teken van gezellig samen zijn in het typische Brabantse landschap. Scholen, verenigingen en families voelen zich al snel thuis bij ons.

Met een eigen privébos en een geweldige speeltuin bieden we vermaak voor jong en oud. Overdag kun je op ontdekkingstocht gaan in De Drunense Duinen of levend stratego spelen. 's Avonds kun je in onze goed uitgeruste keuken een stevige maaltijd bereiden voor alle groepsgenoten. Het is belangrijk om goed te eten, vooral na een dag vol avontuur. En als je geen corvee hebt, kun je je vermaken in onze speeltuin of een rustig plekje zoeken om even bij te komen.

Wanneer de zon ondergaat, kun je je voorbereiden op een spannende spooktocht. In tegenstelling tot de rest van het bos, kun je ons privébos ook na zonsondergang gebruiken. Wie van jullie is de durfal en wie kan de rest van de groep het hardst laten schrikken? Bij terugkomst steek je het kampvuur aan en kun je je opwarmen met warme chocolademelk en marshmallows. Je hoeft alleen nog maar voor de gezelligheid te zorgen. Voeg daar nog een gitaar aan toe en het wordt helemaal perfect!

Mocht het weer niet meewerken, dan is er in de omgeving van de groepsaccommodatie genoeg te beleven. Je vindt er verschillende attracties, zoals de Efteling, de Beekse Bergen of indoor speeltuinen. En zijn allemaal binnen 20 minuten te bereiken.

Groepsaccommodatie Kuijpershoefke Bonte avond

Want in Brabant, daar brandt nog licht.

Op Groepsaccommodatie Kuijpershoefke wordt je hartelijk verwelkomd met typische Brabantse gastvrijheid. De sfeer is informeel en gezellig, waarbij plezier, vermaak en samenzijn centraal staan. Onze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot wel 143 personen. We beschikken over diverse slaapvertrekken met sanitair, een volledig uitgeruste keuken en een knusse recreatiezaal. Perfect voor een onvergetelijk schoolkamp, familieweekend of sportuitje. Een schoolkamp zonder discoavond of familieweekend zonder talentenjacht is geen feest. Daarom hebben wij de recreatiezaal van de groepsaccommodatie alvast sfeervol ingericht en uitgerust met discolampen, een complete geluidsinstallatie met bluetooth inclusief radio, microfoons, luidsprekers, een beamer en een chromecast. Sluit je laptop of je telefoon aan en het feest kan beginnen.
De Loonse en Drunense duinen

Ontspannen in het prachtige Brabantse landschap

Groepsaccommodatie Kuijpershoefke ligt aan de rand van het Nationaal Park De Loonse En Drunense Duinen. Dit is het grootste stuifzandgebied van West-Europa, ook wel bekend als de Brabantse Sahara. Je wandelt hier van het naaldbos zo een woestijngebied in, een unieke ervaring. Hier kun je heerlijk tot rust komen en genieten van de stilte, de ruimte en de planten en dieren die alleen in deze bijzondere omgeving kunnen overleven. Er zijn talloze wandel-, fiets- en ruiterpaden uitgezet en speciaal voor de kinderen zijn er ook speurtochten beschikbaar. Misschien kom je wel de schaapherder tegen met zijn kudde!

Ben je klaar voor een onvergetelijk verblijf op onze groepsaccommodatie?

Kun je niet wachten om je koffer te pakken en herinneringen voor het leven te maken? Neem dan snel contact met ons op om te informeren of jouw gewenste data beschikbaar zijn. We kijken uit naar jouw telefoontje.

Neem contact op
Copyright © 2024 Kuijpershoefke
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram