Kuijpershoefke: De leukste kampeerboerderij in Brabant!

De Brabantse Kampeerboerderij Kuijpershoefke is de leukste accommodatie voor groepen in de wijde omgeving. Onze kampeerboerderij is gelegen in het hart van Brabant en biedt de ideale gelegenheid om te genieten van elkaars gezelschap in het typische Brabantse landschap.

Met een eigen privébos en een fantastische speeltuin heeft jong en oud hier de tijd van zijn leven. Overdag ga je lekker De Drunense Duinen verkennen en levend stratego spelen. Daarna bereid je in onze goed uitgeruste keuken voor alle groepsgenoten een stevige maaltijd. Want wie hard speelt moet goed eten. En wie geen corvee heeft vermaakt zich in onze speeltuin of zoekt een rustig plekje om even bij te komen. 

Zodra het begint te schemeren is het tijd om je klaar te maken voor een echte spooktocht. In tegenstelling tot de rest van het bos mag je namelijk na zonsondergang ook gebruik maken van ons privébos. Wie is de durfal van de groep? En wie kan jullie het hardste laten schrikken? Als jullie terugkomen kunnen jullie het kampvuur al aansteken en even bijkomen met warme chocolademelk en marshmallows. Jij hoeft alleen maar te zorgen voor de gezelligheid.  Nu nog een gitaar erbij en het is helemaal af!

Zit het weer even niet mee? Dan is er in de omgeving van de kampeerboerderij ook nog genoeg vertier. In de omgeving zijn vele attracties te vinden. Wat dacht je van een dagje Efteling of Beekse Bergen? Of ga je liever naar een van de vele indoor speeltuinen? Allemaal binnen 20 minuten te bereiken. 

Groepsaccommodatie Kuijpershoefke Bonte avond

Brabantse nachten zijn lang

Op Kampeerboerderij Kuijpershoefke wordt je ontvangen met Brabantse gemoedelijkheid. De sfeer is ongedwongen en gezellig. Tijdens je verblijf draait alles om plezier, vertier en samen zijn. Onze accommodatie is geschikt voor groepen tot 143 personen. We hebben meerdere slaapvertrekken met douches en toiletten, een volledig uitgeruste keuken en een gezellige recreatiezaal. Ideaal voor een onvergetelijk schoolkamp, familieweekend of uitje met de sportvereniging.

En wat is nu een schoolkamp zonder disco/bonte avond of een familieweekend zonder talentenjacht? Daarom hebben we de recreatiezaal alvast voor jullie versierd. Er hangen discolampen en de zaal is voorzien van een complete geluidsinstallatie met radio met bluetooth, microfoons, boxen, een beamer en een Chromecast. Sluit je laptop aan of verbind je telefoon met bluetooth en het feest kan losbarsten.
De Loonse en Drunense duinen

Ontspannen in het unieke Brabantse Landschap

Kampeerboerderij Kuijpershoefke ligt aan de rand van Nationaal Park De Loonse En Drunense Duinen. Dit is het grootste stuifzandgebied van West-Europa en wordt ook wel de Brabantse Sahara genoemd. Het ene moment loop je door een naaldbos en het volgende loop je zo een woestijngebied binnen. Hier kun je heerlijk even uitwaaien en genieten van de rust, de ruimte en de planten en dieren die alleen in deze bijzondere omstandigheden kunnen leven. Er is een groot aantal wandel-, fiets- en ruiterroutes uitgezet en speciaal voor de kinderen zijn er ook speurtochten te volgen. Misschien kom je zelfs de herder wel tegen met zijn schapen!

Kom je ook logeren?

Kun je niet meer wachten om je tas in te pakken en herinneringen voor het leven te maken? Bel dan meteen om te horen of jouw favoriete data beschikbaar zijn. We kijken uit naar jouw telefoontje.

Neem contact op
Copyright © 2024 Kuijpershoefke
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram