Kamplocatie Kuijpershoefke voor een onvergetelijke ervaring

Kuijpershoefke is de allerleukste kamplocatie voor scholen en verenigingen. Al vele groep 8ers zijn jullie voorgegaan en hebben onvergetelijke ervaringen opgedaan. Niet voor niets kijken leerlingen er al jaren naar uit! Bij Kuijpershoefke voelen de kinderen zich al snel thuis.

Kamplocatie Kuijpershoefke. De hele dag lekker spelen

Even helemaal weg op kamplocatie Kuijpershoefke

Op kamplocatie Kuijpershoefke kunnen maximaal 143 personen even helemaal los komen van eindtoetsen en schoolkeuzes buiten de normale routines. Alles staat in het teken van avontuur, spelen en gezelligheid.

Zo hebben we een mooi speelbos waar je ook na zonsondergang in mag. Dit in tegenstelling tot de rest van het bos. Perfect voor een bloedstollende spooktocht. Na afloop hebben wij het kampvuur al voor jullie klaargezet. Je hoeft het alleen nog maar aan te steken. Even heerlijk bijkomen met een kopje warme chocolademelk en marshmellows. Of neem een gitaar mee zodat jullie gezellig liedjes kunnen zingen bij het vuur.

Onze fantastische, grote speeltuin is alleen toegankelijk voor onze groepen. Hier kunnen de kinderen zich uren vermaken. De speeltuin is omheind met een heg en bomen, zodat de leiding rustig op een bankje kan gaan zitten met een kopje koffie. Terwijl de kinderen zich uitleven kun je zelf even uitrusten in de zon.

Wil je liever wat sportievere activiteiten organiseren? Dan kun je je hart ophalen op ons sportveld. Daar staat ruim 5000m2 tot je beschikking voor een zeskamp, volleybaltoernooi of stormbaan bijvoorbeeld.
Groepsaccommodatie Kuijpershoefke Recreatiezaal

Zit het weer even niet mee?

Bij Kuijpershoefke kun je je ook prima vermaken als het buiten even niet zo’n lekker weer is. In onze recreatiezaal is voldoende ruimte om voor de hele groep een workshop te organiseren. En in onze overdekte speelruimte of onder de overkapping kun je knutselen, tafeltennissen, sjoelen en tafelvoetballen. Maar door een beetje regen laat jij je toch zeker niet tegenhouden?
Groepsaccommodatie Kuijpershoefke Slaapzaal

Goed uitgeruste kamplocatie

Kamplocatie Kuijpershoefke is geschikt voor maximaal 143 personen. Jullie overnachten in meerdere slaapvertrekken voorzien van gewone bedden en stapelbedden en natuurlijk zijn er voldoende sanitaire voorzieningen. Voor de leiding zijn er eigen slaapkamers en sanitaire ruimtes voorzien.

En wie zo hard speelt moet natuurlijk wel goed eten! In onze grote keuken vind je alles wat je nodig hebt om zoveel hongerige mondjes in 1x te kunnen voeden. Voldoende servies, grote pannen, 2 grote koelkasten, 2 4-pits gasfornuizen en zelfs een industriële vaatwasser als je wilt.

En natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles schoon en hygiënisch is als jullie op de kamplocatie aankomen.
Groepsaccommodatie Kuijpershoefke Bonte avond

Een feestelijke afsluiting

Een kamp is geen kamp zonder bonte avond. Daarom is onze recreatiezaal al mooi voor jullie versierd. We hebben discolampen opgehangen en je kunt gebruik maken van onze geluidsinstallatie. We hebben een radio met bluetooth, een beamer, speakers, microfoons en een chromecast. Verbind je telefoon of laptop met de bluetooth en het feest kan beginnen. Je kunt je geen mooiere manier wensen om je basisschooltijd af te sluiten!

Kom eens kijken op kamplocatie Kuijpershoefke.

Wil je weten of onze locatie ook geschikt is voor jouw schoolkamp? Maak dan snel een afspraak om eens kennis te komen maken. We zetten de koffie alvast klaar!

Neem contact op
Copyright © 2024 Kuijpershoefke
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram